Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Zeiss Victory SF 10x32 Handkikare

31 200 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Victory SF 10x32 Handkikare

Se mer än vad som tidigare var möjligt. Zeiss Victory SF 10x32 ger dig hela 130 meters synfält och en bild som är extremt verklighetstrogen i skärpa och färgåtergivning. Victory SF fanns länge bara i 42 mm men nu finns de äntligen i den mer kompakta varianten på 32 mm. Tack vare dess smidighet och låga vikt kan du enkelt ha med dig kikaren på timslånga observationer.

Zeiss Victory SF 8x32 Svart

Det är de unika ögonblicken som gäller och dessa blir bara perfekta stunder med riktigt bra utrustning. För att göra det lättare för våra konsumenter att få tillgång till och stödja att ge och ta emot gåvor, särskilt vid jul, erbjuder ZEISS en cashback-kampanj på kikare från 1 december 2023 till 29 februari 2024.

Vid köp av denna kikare, erbjuder Zeiss en cashback på 4.950:- på ZEISS Victory SF kikare från 1 december till 29 februari 2024.

Hur fungerar det?

Efter köp har du möjlighet att registrera dig under kampanjperioden fram till 22 mars 2024 på cashback.zeiss.com  och det hela är väldigt enkelt:

* Registrera och ladda upp köpebevis.

* Cashbacken betalas ut direkt efter godkänd verifiering.

Mer information om kampanjen och villkoren för deltagande finns på cashback.zeiss.com  som är aktiv från 1 december.

Zeiss Victory SF är en serie kikare för finsmakaren. Länge fanns de bara i 42 mm, men nu äntligen finns de även i det mer behändiga formatet på 32 mm. För dig som skådar mestadels i goda ljusförhållanden kan du spara en hel del vikt genom att välja den mindre kikaren. Det gör att du med större bekvämlighet kan skåda under många timmar utan att tyngden på kikare påverkar dig.

Extremt stort synfält

Hitta enkelt det du söker med det extremt stora synfältet hos Zeiss Victory SF 10x32 som är på hela 130 m. Det är 10% större än den närmsta konkurrenten i denna klass. Det är verkligen en imponerande bild.

UFL - Optik utan kompromisser

När det kommer till identifiering av fåglar kan de minsta detaljerna vara helt avgörande. Det gäller att du kan se små färgskiftningar i fjäderdräkten eller uppfatta detaljer bland tät vegetation. Optiken i Zeiss Victory SF är utvecklad för att ge den absolut bästa skärpan och färgåtergivningen oavsett situation. Zeiss kallar tekniken för UFL Concept och bygger på flera linselement av flourit-glas som minimerar kromatisk aberration och ger dig högre kontrast och exceptionell färgåtergivning.

ErgoBalance

För de mest inbitna fågelskådarna så är det en sak som är extra viktigt: tid. Ofta vill man observera länge för att få ut så mycket som möjligt av stunden. Då är det viktigt att kikaren erbjuder ergonomi som är gjort för detta. Dels så är kikarens vikt en stor del i det hela, men vad som kan göra större skillnad är placeringen av vikten i kikaren. Många kikare är framtunga som en naturlig del av den optiska konstruktionen. Zeiss har lagt mycket utveckling på att ge kikarna i Victory SF-serien rätt balans i handen, mer av tyngden är flyttad bakåt i kikaren mot användaren, vilket gör att kikaren upplevs mycket lättare och låter dig skåda under längre tid utan att bli trött i händerna.

Kikaren är också utrustad med Zeiss SmartFocus-system. Med detta så går fokuseringen mycket snabbt och gör att du enkelt kan flytta blicken mellan objekt nära och långt bort. Endast 1,6 varv behövs för att fokusera från närgränsen till oändlighet.

Testad för temperatur: -30°C till +63°

Medföljande tillbehör:

  • Okularskydd
  • Objektivskydd
  • Bärrem
  • Bärväska
  • Linsrengöringsduk
  • Bruksanvisning
Färg: Svart
Storlek: En stl
Vikt: 590g

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande