Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Astro Navy Gigant (Semi-APO) 20x80

3 995 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Navy Gigant (Semi-APO) 20x80

En Gigant kikare till den seriöse observatören! Astro Navy Gigant erbjuder en stor kontrastrik bild som är perfekt till astronomiska observationer och landskap. Astro Navy Gigant finns i två versioner, 80 och 100mm ljusöppning.

Astro Navy Gigant (Semi-APO) 20x80

Astro Navy Gigant är utrustad med semi-APO teknik vilket innebär en väldigt vacker och naturlig bild utan färgfel och knivskarp skärpa, även i utkanten av synfältet. Alla linser och Bak4 prismor har dessutom full bredbands multicoating vilket ger högsta möjliga ljusuppsamlingsförmåga. Den individuella precisions fokuseraren är motståndskraftig och ej känslig för fukt. Astro Navy Gigant är självklart fylld med Nitrogen och därmed 10Befreittentät! Alla Astro Navy Gigant kikare är konstruerade av rostfri lättmetall och klädda med absorberande gummiarméring som gör dom bekväma och säkra att hantera under tuffa förhållande. Du kan också vika tillbaka ögonmusslan av gummi, vilket ger maximal observationskomfort även för dig som bär glasögon.

Transportera din Astro Navy Gigant kikare lätt och säkert i den medföljande lyxiga aluminiumkofferten med utskärning i stötabsorberande material. Levereras dessutom med stabiliseringsstång med flyttbar stativadapter för optimal balansering på stativ.

Att svepa över vintergatan med denna kikare är en ren fröjd för ögat. Jag tror aldrig jag sett Andromedagalaxen på ett bättre sätt än med Astro Navy Gigant!

Storlek: En stl
Storlek: 340x236x100mm
Vikt: 3170g

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande