Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Simms Tributary Vadarset Stockingfoot Tan L & Boot Striker Grey Stl 8

3 999 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Tributary Vadarset Stockingfoot Tan L & Boot Striker Grey Stl 8

Simms som verkligen är ett framträdande varumärke inom flugfisket med kvalites grejer och en service avdelning utöver det vanliga. Här har dom tagit fram ett riktigt prisvärt vadarset både för den som ska börja använda vadarutrustning till proffsen som fiskar flera gånger i veckan.

Simms Tributary Stockingfoot Tan vadarbyxan har seglat upp som en storsäljare de sista säsongerna. Delvis för den smidiga och trevlig vadaren men även att man nu kan köpa det starka varumärket Simms för väldigt fördelaktiga pengar.

Tributary Vadaren är en 3-lagers byxa med 4-lager på bena och förstärkningarna. Med olika lager menas att man helt enkelt har fler olika lager av tyg för att säkerställa vattentätheten samt slitstyrkan på byxan. För många lager kan också gör att byxan blir stel och lite instäng och tappar andningen, därav använder man oftas fler lager på nedre delen för att bibehålla andningen högre upp.

Simms Tributary Boot Striker Grey är en lättvikts vadarsko som är tillverkad i syntetmaterial för att hålla ner vikten men också tåla vätan som den skall utsättas för hela tiden. Synteten gör också att den torkar upp fort mellan fisketurerna.
Förstärkningar av tå partiet och runt klacken gör att kängan kommer att klara av skrap och släp och allmänt slitage bättre när man vadar bland sten eller på lite ruffare terräng.
Gummisulan på kängan gör att du har ett bra grepp när du vandrar fördelaktigt på annars hala ställen som grässlänter och på lera och gummisulorna har också en bättre livslängd då dom inte slits lika mycket som till exmpel filtsulor.

Striker har förmarkerade dubbingställen för den som önskar dubba sina känger för extra mycket grepp.

Egenskaper Simms Tributary Stockingfoot:

  • Vadarbyxan har 4 respektive 3 lager
  • Flecceklädda värmefickor
  • 38 mm midjebälte i nykon ingår
  • Kan maskintvättas men luft torkas.
Modell: Storlek Byxa Unisex L & Storlek Skor / Strumpor / Sulor EUR 39-41

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande