Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Shimano Catana FE Haspelset

1 299 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Catana FE Haspelset

Shimano haspelset med Shimanos otroligt prisvärda komponteter i Catana serien.

Shimano Catana Haspelset

Haspelspöna:

Catana FX-Haspelspöna kombinerar exceptionellt värde med de senaste teknikerna och moderna utseenden.

Tillgängliga i både snabba och måttliga snabba åtgärder, i ett brett utbud av alternativ, kommer Catana att höja din prestation till en ny nivå.

Om du letar efter ett prisvärt spö för att inspirera dig med självförtroende och hjälpa dig att fiska mer effektivt, är Catana FX ett utmärkt val. 

Byggd på ett helt kolfiberämne, kommer denna snygga serie säkerligen att få dig att lägga märke till och kommer i två specifika modeller. Den snabba aktionen är designad för jiggar och mjuka beten, och den måttligt snabba aktionen är perfekt för att fiska crankbaits. 

Välj valfri modell från det breda utbudet av alternativ och du kan vara säker på att du har ett spö som gör att du kan fiska till din maximala prestanda och mer. Hela kolämnet i Catana FX är förstärkt med Geofibre, som ger styrka. 

Detta är mycket användbart i de lättare modellerna, speciellt när du spelar stora, kraftfulla fiskar som testar din tackling maximalt. 

Alla modeller är utrustade med Shimano Hardlite guider, som är lätta, starka och perfekt lämpade för mono och flätade huvudlinjer. 

För att förbättra prestandan ytterligare och komplettera det moderna utseendet smälter ett ergonomiskt rullfäste i VSS-stil. Denna designstil används ofta av professionella sportfiskare. 

Vilken Catana du än väljer kan du vara säker på att du har gjort ett utmärkt val för att lyfta din fiskeprestanda till nya höjder.

Rulle:

Shimano Catana 2500 FE

Catana FE är den senaste versionen av en Shimano-klassiker. 

Catana erbjuder exceptionellt värde för pengarna och är en haspelrulle i sötvatten och saltvatten som kan användas för alla typer av fiske. Om du letar efter en snurrande sötvattensrulle till ett mycket överkomligt pris, är Catana FE ett alternativ du inte bör ignorera. 

Perfekt för ett brett utbud av fiske, från lätta och medelstora beten, till match- och feederfiske, det diskreta utseendet ser fantastiskt ut och prestandan är anmärkningsvärd för en rulle till detta pris. 

Vid användning kommer du omedelbart att märka den förbättrade balansen som produceras av Shimanos senaste G-Free-kroppsdesign. Denna kroppsdesign finns på de allra bästa Shimano-rullarna och gör fisket lättare under lång tid. Den mjukhet du kommer att känna kommer från en kombination av 3 Shimano rostfria kullager plus ett rullager, vilket säkerställer problemfri prestanda, även när du drillar den största fisken.

Precis som Shimano-rullarna i toppklass, har aluminiumspolen en AR-C-design, som kombinerat med Varispeed II linjeläggning förbättrar kastavståndet och noggrannheten, med både mono och flätade liner.

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande