Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Shimano Curado K MGL Multirulle

1 999 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Rullstorlek: 151HG Vänster
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Curado K MGL Multirulle

Shimano Curado MGL K, 150/151-storleken i Curadofamiljen med den superlätta MGL spolen! Helt magnifik multirulle för lätta till mellantunga beten i jakten på abborre och gös.

Shimano Curado K MGL 151HG Left

Den superlätta MGL spolen har riktigt låg vikt och vid utkast så snurrar den igång extremt snabbt! Det gör att du har otroligt bra kontroll även när du fiskar med lätta beten såsom wobbler eller mindre skedar.

Curado MGL K är försedd med SVS Infinty bromssystemet som ger dig nästan oändlinga inställningsmöjligheter av din kastbroms. Likt sina kusiner i Curado-famlijen är denna väldigt greppvänlig och har hög komfort i handen.

Rullhuset är byggt i det lätta men vridstyva Ci4+ materialet som ger rullen extremt hög prestanda när du fightar stora och starka fiskar.

Att veva Curado MGL K är som en dröm! Detta uppnås genom drevsystemet Micromodule II och X-ship som ger otroligt mjuk och len gång samtidigt som det ger brutal råstyrka i drevpaketet.

Dreven i rullen är av mässing och är ruskigt starka, kullagren är av högsta kvalité och är inkapslade, rostfria vilket är bra för alla men främst för dom som rör sig i salta eller bräckt vatten.

Rullstorlek: 151HG Vänster

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande