Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lindroth & Norin Vinterjakt på ripa

299 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Vinterjakt på ripa

Vinterjakt på ripa
Vi kan utlova strålande vyer såväl som kärva dagar, bra ripjakt och i vanlig ordning en hel del matnyttiga jakt- och skyttetips. Tillhör du den lyckliga del av den svenska jägarkåren som redan jagar vinterripa eller funderar på att börja så kommer den här filmen att få dig att göra plats i almanackan för en fjälltur snarast möjligt!

Vinterjakt på ripa

Vinterjakt på ripa har spelats in under en rad jakter i Lapplandsfjällen. Framför allt har vi jagat fjällripa, men under dagar med sämre väder har vi ibland stannat i björkskogen och jagat dalripa. Fokus ligger dock helt på jakter med kulgevär utan hund.

I vanlig ordning innehåller filmen många jaktscener blandade med matnyttiga tips. Det viktigaste du behöver veta för att lyckas med vinterjakt på ripa är var och hur du ska hitta riporna, hur du ska lägga upp ansmygningarna och hantera skyttet effektivt. Där ligger också filmens tyngdpunkt.

Vi kan inte locka ut folk på vinterfjället utan att säga några ord om fjällsäkerhet, så vi ger vår syn på den också. Men i övrigt handlar den här filmen oavkortat om det allra första steget till årets härliga ripmiddagar – hur du ska göra för att få fågel i säcken. Har du sett våra tidigare filmer gissar du kanske att det kommer att bli en hel del av den varan. I så fall har du rätt.

Språk: Svenska

Längd: 60 minuter

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande