Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Forster Quick Change Jaw Assm (S) Lg Co-Ax Reloading Press - Hylshållarplatta snabbyte

795 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Quick Change Jaw Assm (S) Lg Co-Ax Reloading Press - Hylshållarplatta snabbyte

Quick Change Jaw Assm (S) Lg Co-Ax Reloading Press - Hylshållarplatta snabbyte

Medan en hylsa finns i snabbväxlingskäftarna för nedre hylshållare, stöds det av fjäderbelastade käftar som kommer i kontakt med pressens bas för mer positiv utdragning.

Käftarna är också självverkande, så när en hylsa placeras i hållaren och handtaget på Co-Ax Press aktiveras, kan käftarna öppna och stänga på patronhylsan. När handtaget höjs öppnas käftarna automatiskt och släpper hylsan.

Den här kompletta monteringen innehåller allt du behöver för att enkelt byta ut en sida av "S"- eller "LS"-skalhållarbackarna, för alla kompatibla fall, i någon av konfigurationerna nedan:

  • S-Large – rymmer .468" till .562" fläns
  • S-Small – rymmer .343" till .422" fläns
  • LS-Large – rymmer .531" till .625" fläns
  • LS-Small – rymmer .312" till .375" fläns

Med snabbbyteskäftar tar du helt enkelt bort de 10-24 x ?” knapphuvudsskruvarna (028271-020) och byter ut käftarna för att göra dig redo för nästa storlek på hylsa och form. Det finns inget behov av att ta isär hylshållarkäftarna; byt eller vänd sidorna och fjäderbelastade käftarna; och sätt ihop igen.

Fördelar:

  • Snabbbyteskäftar sparar massor av tid – antingen när du byter kaliber som kräver att käftarna vrids 180° eller när du byter från "S" till "LS"
  • De undviker frustration – du behöver inte längre oroa dig för att oavsiktligt tappa en fjäder eller förskjuta din extra uppsättning käkar
  • De "idiotsäkra" växlingen - hindrar någon från att oavsiktligt sätta på slitplattan bakåt eller vända över en käke åt fel håll

Ett alternativ till andra kalibrar är Shell Holder Adapter Plate för Co-Ax Press, även om den inte tillåter en patron att "flyta" som med våra "S" och "LS" Shell Holder Jaws

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande