Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Brownells J-B Bore Cleaning Compound, 57 g

255 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

J-B Bore Cleaning Compound, 57 g

Rengöringsmedel för skjutvapen, tar sig igenom den tuffaste smutsen och pulverpåväxten. Rinnfri formula. Milt slipande lämnar ytan glänsande. "Äter" inte finishen.

Den välbeprövade formeln utvecklad av Jim Brobst och producerad under exklusiv licens. J-B har lyckats få bort fastbrända, inbakade puderrester och kopparrester som smutsat ned vapenpipor sedan 1960-talet och har inte skadat en centimeter av något gevär någonsin. Idag visar J-B sig än en gång en mästare genom att den enkelt rengör de smutsigaste, moly-smutsade piporna.

En unik kombination av ingredienser och en unik blandningsprocess i flera steg ger J-B dess speciella egenskaper. De arbetar tillsammans för att dämpa den nötande verkan; den mjuka pastan blir flytande när du använder den och torkar sedan lätt ur hålet. Den icke-inbäddande funktionen betyder att det inte finns några sliprester kvar som kan fortsätta att "skära" efter att du har avslutat rengöringen.

J-B har varit en favorit på vapensmedsbänkar i flera år, som ett "magiskt" botemedel mot kundvapen som "bara inte skjuter längre". Dessa proffs vet att en bra skrubbning med J-B ofta återställer noggrannheten. Match- och varmintskyttar skjuter många rundor ute på banan, många av dem använder molybelagda kulor. De stora mängderna kopparföroreningar och den inbrända molyan kan skapa en mardröm att försöka rengöra; J-B gör det enkelt.
Använd J-B med Lewis Lead Remover för att få ut den sista fläcken av bly ur pistolhål. Hagelgevär kombinerar bly-, pulver- och plastpåväxt för att verkligen bygga upp i mönstret; J-B rengör allt snabbt och enkelt.

Här är vad ett par av de mest respekterade namnen inom skyttebranschen har sagt om J-B:
Jim Carmichel, vapenskribent och hängiven skytt, "Jag har använt J-B i flera år och använder det rutinmässigt även på mina allra finaste bänkstödsgevär. När inget annat rengöringsmedel klarar jobbet så gör J.B det."
Den bortgångne Warren Page, en bänkskyttelegend, skrev lovordet till J-B när det först introducerades för skyttepubliken. Han sa, "J-B är en ultramild, nötande oljepasta, finare än juvelerares rouge, som vi i gevärprecisionssexan för några år sedan fann var svaret på problem med metallnedsmutsning och allvarlig pulvernedsmutsning som lösningsmedel antingen inte kunde få bort, eller krävde extremt mycket arbete för att arbeta med." Och, "... det upptäcktes snabbt att ett så extremt fint slipmedel, som användes med diskretion, skulle ta bort kakade pulverrester och milda metallränder utan att förstöra hålet."

Prova en burk J-B själv; du kommer garanterat bli 100% nöjd med hur den rengör!

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande