Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Härkila Deer Stalker camo HWS byxor

3 995 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Set Square A line styled icon from Orion Icon Library. Storlekstabell
Storlek Byxa Herr: 46
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Deer Stalker camo HWS byxor

Deer Stalker camo HWS-byxorna är tillverkade i ett mjukt, töjbart och mycket tyst trikåmaterial som har fått en DWR-behandling som gör det smuts- och vattenavvisande. Detta gör att byxorna, till skillnad från många andra membranbyxor, är ett utmärkt val för pürschning.

Deer Stalker camo HWS-byxorna är ett par mycket allsidiga jaktbyxor i vår omfattande och populära Deer Stalker-serie. Byxorna har vårt eget vind- och vattentäta HWS®-membran, som till skillnad från många andra membran är töjbart. Det gör byxorna till det optimala valet när du är ute efter ett par kamouflerande byxor för aktiv och stillasittande jakt eftersom de ger dig stor rörelsefrihet.

Deer Stalker camo HWS-byxorna är tillverkade i ett mjukt, töjbart och mycket tyst trikåmaterial som har fått en DWR-behandling som gör det smuts- och vattenavvisande. Detta gör att byxorna, till skillnad från många andra membranbyxor, är ett utmärkt val för pürschning. Samtidigt kan byxorna stå emot även kraftiga regnskurar tack vare det insydda HWS®-membranet, som har en vattenpelare på hela 20 000 mm.

När du har fått upp pulsen och börjar bli varm kan du svalka dig med hjälp av ventilationsöppningarna med dragkedja på lårens baksida. Dessutom har byxorna fukttransporterande foder.

Byxorna är kamouflerade med vårt eget AXIS MSP®-kamouflage, som bryter din kontur och får dig att smälta ihop med bakgrunden. MSP är en förkortning för Multi Season Pattern, och vi har utvecklat kamouflaget så att det fungerar i en rad olika terränger under olika årstider. Kamouflaget har utvecklats i samarbete med kamouflageexperten Guy Cramer, som utöver AXIS MSP®-kamouflaget även har utvecklat kamouflage åt en rad länders försvar.

Byxorna har två rymliga benfickor med dragkedja, och i höger ficka sitter det en patronhållare för fyra studsarpatroner. Justeringsremmar i knävecken låter dig anpassa passformen efter dina önskemål. Byxorna kan justeras med en rem i bensluten, så att du kan säkerställa att de sluter tätt runt kängorna. Dessutom sitter det en dold krok i bensluten som du kan fästa i kängornas snören, så att byxorna inte glider upp medan du pürschar.

Färg: AXIS MSP Forest Green
Storlek Byxa Herr: 46

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande