Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Swarovski Merion Liner

420 SEK

Tillfälligt slut
Storlek Handskar: L
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Merion Liner

Merino Liner från Swarovski är sköna och praktiska handskar med ML-foder i merinoull för att skydda dina händer när du är på äventyr. Friktionsgummit gör att du kan få ett perfekt grepp på dina optiska enheter och smidigt justera fokuseringshjulet. Pek- och långfingret är dessutom kompatibla med pekskärmar vilket gör att du slipper ta av dig handskarna när du skall använda t. ex. en smartphone. Använd dem som ett fristående plagg eller som ett tunt lager kombinerat med skalhandskar, så kommer du alltid att vara perfekt utrustad. Material: 95% merinoull / 5% elastan

Upplev ögonblickets värde och skönheten i naturen, när som helst och alltid. Högkvalitativa handskar skyddar och värmer dina händer, för en särskilt trevlig observationsupplevelse, vare sig det är under den kalla årstiden eller under de tidiga morgontimmarna.


Håll dina händer varma under ditt nästa utomhusäventyr tack vare våra ML merino linerhandskar. Det bifogade friktionsgummit gör att du kan ha det perfekta greppet på dina optiska enheter och smidigt justera fokuseringshjulet. Tumme, pekfinger och långfinger är till och med pekskärmskompatibla. Använd dem som ett fristående plagg eller som ett tunt lager i kombination med skalhandskar, så kommer du alltid att vara perfekt utrustad.

Storlek Handskar: L

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande