Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Casström No.3 Dangler Svart/Svart

229 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

No.3 Dangler Svart/Svart

Nu även i svart/svart
No.3 Dangler är ett tillbehör för att låta din kniv hänga fritt från midjan så att du kan röra dig obehindrat, samt göra hanteringen på och av bältet smidigare.

Casström No.3 Dangler Svart/Svart

Hängare för kniven. Den specialdesignade D-ringen kan dessutom användas till mycket annat.


Många av Casströms kunder har efterlyst en förlängd bältesögla, en "dangler", så att kniven lätt kan kommas åt även då man har en jacka på sig eller en stor ryggsäck med höftbälte. Med en Dangler blir det också lätt att sätta sig utan att kniven kommer i vägen. Då fodralet hänger och kan böjas i höjd med höftleden gör det att kniven blir mycket följsam om du förankrar den i benet, du kan springa, klättra och böja dig nästan helt utan att kniven märks av.


D-ringen är konstruerad som en karbinhake och öppnar på så sätt upp för många nya funktioner och användningsområden. Du kan enkelt ta av kniven utan att behöva öppna bältet och enkelt flytta kniven till exempelvis ryggsäcken i stället, eller bara snabbt ta av den om du skall in i en tätort.

D-ringen är tillverkad i kraftig, 8mm tjock aluminium och har i test klarat att hålla över 400 kg vilket gör att du kan använda den för många olika ändamål, som att t.ex. hänga upp utrustning, dra ett djur eller förankra ett hundkoppel. Den passar också mycket bra att förankra och snabbt hänga upp en tarp eller hängmatta!
Notera att D-ringen inte bör användas vid bergsklättring eftersom ett olyckligt fall kan skapa krafter som överstiger 400 kg även om personen i fråga har låg kroppsvikt.

  • Bältesupphängningen är tillverkad i kraftigt 3 mm tjockt vegetabilgarvat nötläder
  • Öglan klarar bälten med bredd upp till 5 cm.
  • Danglern's D-ring tar knivfodral med en bredd på upp till 34 mm.
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande