Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Garrett ATX - metalldetektor för extremt smått och djupt guld.

36 569 SEK

Tillfälligt slut
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

ATX - metalldetektor för extremt smått och djupt guld.

Extremt känslig gulddetektor för små nuggets och stora djup. DD-sökspolen möjliggör detektion av små mål och enkel "pinpointing".

Vattentät till tre meters djup.

Observera att du måste ansöka om tillstånd för att använda metalldetektor!
Dels hos markägaren,
dels hos Länsstyrelsen.

Garret ATX med ”Extreme Puls Induction” för ytterligt små objekt och för djupt placerade fynd är en detektor förseriös metalletning. Den fungerar både för sökning efter förlorade metallobjekt såväl som för små naturliga nuggets av metalliskt guld, silver och koppar. Den har snabbavläsning av markmaterialet för att hela tiden ge tystast möjliga bakgrund, vilket underlättar vid sökandet efter objekt som ger liten signal.

Är du seriös i ditt letande är detta precis vad du behöver för att gå på djupet så att säga. Detektorn är dessutom vattentålig ned till tre meters djup. Så, Garret ATX öppnar en helt ny värld för dig som metalletare.

Tekniska data:


  • Maximal detektion på samtliga målobjekt på en gång. Du behöver inte öka känsligheten på ett typobjekt på bekostnad av andra objekt.
  • Detektorn känner själv av basmaterialet i marken under detektorn och anpassar avsökningen efter denna. Du kan själv välja hur snabbt den skall reagera på ny typ av mark. Fyra grundinställningar ger olika snabb anpassning. LED-indikatorer visar signalstyrka och sökinställning.
  • Detektorn har en vattentät högtalare så att du kan höra signalen under vattnet (med huvudet under vattnet) utan att använda hörlurar.
  • Frekvensscanning med begränsat RFI. (Radio frequency interference.)
  • Mycket god EMI-kontroll gör att den inte störs så lätt av elektromagnetisk emission. Vid behov kan du ändå trycka på en knapp så avsöker detektorn så att den finner den inställning som ger minst bakgrundsbrus.
  • Intelligent volymkontroll gör att du kan sänka signalen på stora objekt för att bättre höra djupa eller svaga signaler.
  • Diskrimineringsförskjutning i 25 nivåer ger ökad eller minskad känslighet på djup och storlek.
  • Avancerad mottagarfunktion tillåter att du avsöker tungt mineraliserad jord/järnrika mineraler till saltvatten utan att du behöver justera känslighetsgraden.
  • Garrets specialdesignade DD-spole har ökad känslighet för små korn utan att behöva begränsa scanninghastigheten/rörelsen på spolen.
  • Ställ om mellan rörlig avsökning och mycket långsam avsökning beroende på dina möjligheter till rörelse vid t.ex. mycket undervegetation etc.
  • Fullt ihopfällbar. D.v.s. du kan använda den både som mycket kompakt och som fullt utfälld och allt där emellan.
  • Snabb -järnavkänning och justerbar särskiljning mellan typer av metall.
Färg: Grön
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande