Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Leica Pinmaster II Pro Avståndsmätare Golf

REA

6 205 SEK

-15% 7 300 SEK
Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Pinmaster II Pro Avståndsmätare Golf

Godkänd för handikapprundor

En golflaser är inte bara ett viktigt verktyg för spelare med ensiffriga handikapp. I synnerhet nybörjare med medelhöga eller höga handikapp kan njuta av de enorma fördelarna med en golflaser. Kunskap om rätt avstånd ger mycket mer säkerhet och självförtroende under en omgång och gör valet av klubbar mycket enklare. Från och med 2016 är alla golflasrar som möjliggör elektronisk avaktivering av det vinkelkorrigerade avståndet godkända för användning i handikapprundor - och det är exakt fallet med Leica Pinmaster II Pro. Förutom möjligheten att växla avläsningen från meter till meter, visar menyn också alternativet “ACD on / off”.

Förbättrad Leica första mållogik

I den nya Leica Pinmaster II Pro har vi förbättrat det som redan var perfekt. Med förbättrad Leica First-Target Logic kan du helt lita på din mätning. Om du inte är säker på om du har mätt avståndet till rätt mål, ger Leica Pinmaster II Pro dig en liten signal när First-Target Logic har använts. Om du har mätt avståndet till stiftet och inte trädet bakom det, svarar avläsningen snabbt. Detta sparar tid för att ta en andra mätning för att vara säker och låter dig koncentrera dig fullt på ditt spel. Denna visuella feedback fungerar naturligtvis också när du använder ACD ™ -teknologi.

ACD™-teknik

Angle Compensated Distance™ (ACD) är det perfekta tillskottet för din dagliga träning på drivingrange eller när du spelar en runda på banan. Leica Pinmaster II tar hänsyn till sluttande terräng för att ge ett andra avstånd korrigerat för lutningen. Men ACD™ har mycket mer att erbjuda: När man beräknar det korrigerade avståndet tar Leica Pinmaster II inte bara hänsyn till terrängens lutning, utan också golfbollens avståndsberoende bana.

Specifikationer:

  • Klass 1 ögonsäker IR-laser
  • 9-750 meter / 10-825 yards mätområde
  • Ledavläsning med omgivande ljusstyrd ljusstyrka och en unik röd LED-skärm
  • Smart vinkelkompensation med första mållogik
  • Kan mäta i meter och yards

Tekniska data:

  • Förstoring: 7 x
  • Främre linsdiameter: 24 mm
  • Utgångspupill: 3,4 mm
  • Skymningsvärde: 13
  • Synfält vid 1000 m: 115 m
Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande