Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lundhags Bjerg Low Vandringssko Low

2 595 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek Skor / Strumpor / Sulor: EUR 36
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Bjerg Low Vandringssko Low

Söker du efter en rejäl sko för både äventyr och allmänt friluftsliv, så ska du fundera på denna sko från Lundhags. Bjerg är tillräckligt stabil och för att passa för längre vandringar med packning men också för de enklare turerna på stigarna hemmavid.

Lundhags Bjerg Low Vandringssko - rejäl sko för långa eller korta turer.

Bjerg vandringssko är tillverkad i italienskt Corradi Spaltläder från nordeuropeiska kohudar. Ovandelen av skon runt fotleden är mjukt vadderad för att ge en behaglig känsla. Den nya innersulan Arneflex har en bra andning och dämpning. Nederdelen av skon har ett tunnt lager av Liba smart TPU som skyddar skon mot slitage och gör den vattenskyddad. Håller du skon impregnerad så är den även vattenskyddad så du kan ge dig ut året runt utan problem.

Bjerg vandringssko har en vibram yttersula som ger dig bra grepp och stöd, samt att sulan går upp något framtill för att skydda skon mot slitage - allt för att din investering ska hålla så länge som möjligt! Och vet du, det går jätterbra att sula om sina Lundhagsskor. Du kan laga det mesta, skicka bara in dem till fabriken i Järpen så får du tillbaka dina favoriter i nästan nyskick.

Tänk på att aldrig torka dina skinnskor i närheten av en värmekälla, de ska torka långsamt. Skulle de vara fuktiga på insidan så stoppa i lite tidningspapper, ta ur innersulan och ställ dem på en luftig plats. Vårda dina Lundhagsskor och kängor med jämna mellanrum så kommer de hålla i många år framöver. Vi rekommenderar ett läderwax från Organo-Tex som är tillverkat i Sverige av biologiskt nedbrytbart material. Vill du behålla den matta ytan på t.ex. nubuckläder så rekommenderar vi istället Organo-Tex Waterproofing spray.

Hitta rätt storlek:
Vi rekommenderar att skor/kängor är ca 10 mm längre än din fotlängd för att du ska få plats med t.ex. extra strumpor eller sulor och för att fötterna sväller något under en dags vandring.

Detaljer:

  • Italienskt spaltläder från Corradi.
  • Vibram approach-yttersula.
  • TPU-film.
  • LibaSmart-tåskydd.
  • Andningsbar och dämpande Arneflex-fotbädd.

Specifikationer:

  • Material:  Liba Smart TPU 1.5 mm, Corradi spaltläder, TPU-film, Vibram Pepe yttersula.
  • Vikt par: 1320 g
  • Längd Skosnören: 150 cm
Färg: Tea Green
Storlek Skor / Strumpor / Sulor: EUR 36

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande