Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Swarovski ATX 25-60x65 Tubkikare

38 500 SEK

Tillfälligt slut
Storlek: En stl
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

ATX 25-60x65 Tubkikare

Swarovski ATX-tubkikarna är unika på marknaden tack vare sin tvådelade konstruktion. De bygger på olika moduler för okular och objektiv som man kan kombinera på olika sätt. På så vis kan man när som helst byta objektiv eller okular för att anpassa kikaren till situationen. Det gör att man aldrig är i behov av en primär tub och en resetub. Har man en 95mm objektiv i vanliga fall, kan man smidigt byta till en 65mm när man är ute och reser.

Utöver detta har Swarovski gjort en rad olika ändringar gällande glaset och möjligheten till digiscoping. På så vis har man skapat en underbar tub med ett allround användnigsområde utan avkall på kvalitet. Tack vare den unika TLS APO fotoadapter, har digiscoping aldrig varit lättare än det är med ATX tubkikarna.

Swarovskis ATX/STX/BTX-system skiljer sig ganska mycket från traditionella tubkikare. Istället för att byta ut okularet består dessa tubkikare av två delar; okularmodul och objektivmodul.
Okularmodulen bestämmer om tubkikaren är vinklad (ATX), rak (STX) eller binokulär (BTX).
Objektivdelen avgör vad du får för frontlinsdiameter (65, 85 eller 95 mm) och förstoring (25-60 eller 30-70x).

En av fördelarna med detta system är att zoominställningen hamnar precis bredvid fokuseringen, vilket gör att du kan styra båda dessa med en hand. En annan fördel är att tubkikaren blir väldigt kompakt när du plockar isär de två delarna.


Optisk världsklass
Självklart håller dessa tubkikare en optisk nivå av obsolut världsklass. Swarovski har använt mycket av den teknik som återfinns i de populära handkikarna i Swarovision-serien. Till exempel har man använt \”Field Flattener\”-tekniken, som ger en skarp så väl som raktecknande bild ända ut i kanten på bilden.

Swarovski ATX är utrustade med HD-glas för minimal kromatisk abberation och \”Swarotop\” & \”Swarodur\” coatingar som ger en riktigt bra färgåtergivning och hög ljustransmission.



Förstoring 25-60x
Vattentät
Filtergänga 67mm
Frontlinsdiameter 65mm
Synfält (º)2,37-1,3
Glastyp HD
Vikt 1585g
Mått Längd: 339mm
Garanti 10 år

Storlek: En stl

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande